Der veien tar slutt - og alt begynner

Vi har laget identitet og emballasjedesign for Bortistu Gjestegard som ligger i naturskjønne omgivelser i Storlidalen, Oppdal. Her får man overnatting, mat og opplevelser i et ekte, rustikt og levende bygdetun. Med Trollheimen som nabo!

Ingunn Hegstad som jobber som AD og interiørrådgiver har vært noen turer innerst i Storlidalen, og fikk masse idéer allerede ved første besøk. Det var mye å la seg inspirere av. Åkler, møbler, tekstiler og redskaper, og ikke minst folka på garden. Hun ville ta med seg det historiske inn i uttrykket, samtidig som nåtid og fremtid skulle reflekteres. En fin blanding av trend og tradisjon.

Nå holder hun på med innspill til interiøret, hvor identiteten som er lagt skal taes med i uttrykket. Det blir spennende å se når alt begynner å falle på plass.


Hyggelige ord fra kunden:

"Vi valgte Engasjert Byrå på grunn av Ingunns engasjement og innlevelse i 

oppdraget fra Bortistu Gjestegard. Det har vært raske leveranser på det vi har blitt enige om, og hun møtte til og med opp på trykkeriet for å sikre kvaliteten på etiketter. 

Hun har laget en visuell identitet som vi kjente oss hjemme i alle sammen, med en gang. Positivitet og et hav av ideer har hun også. Anbefales på det sterkeste!"

Linda Mai H. Weiseth

EB Bortistu identitet
EB Bortistu identitet2
EB Bortistu identitet3
EB Bortistu identitet4
EB Bortistu identitet5
EB Bortistu identitet6
EB Bortistu identitet7
EB Bortistu identitet8

Engasjert Byrå har levert:

Workshop / kommunikasjonsplattform
Logo
Identitet
Annonser
Pakningsdesign