Med mennesket i sentrum

Møt menneskene

Marianne Danielsen

Daglig leder, seniorrådgiver, prosessleder og mentor

[email protected]

+47 950 70 845

Marianne utvikler ledere og medarbeidere, og holder foredrag med gjennomføringskraft som første prioritet. Hun lærer deg å jobbe med adferd og er sertifisert i Insights Discovery.

Kolbjørn Nordvik

Seniorrådgiver, prosessleder og sertifisert coach

[email protected]

+47 934 15 521

Kolbjørn gir inspirasjon, motivasjon og konstruktive tilbakemeldinger til ledere og medarbeidere i prosesser, foredrag og som coach. Han er også sertifisert i Insights Discovery og DISC.

Eva Jakola Johnsen

Seniorrådgiver og prosessleder

[email protected]

+47 930 70 724

Eva stiller de rette spørsmålene og gir målrettede, strategiske råd innen kommunikasjon og merkevarebygging og leder effektive interne kurs og prosesser. Eva er sertifisert i Insights Discovery.

Einar Klomsten

Seniorrådgiver og prosessleder

[email protected]

+47 906 48 624

Einar leder utviklingsprosesser innen strategi, ledelse, salg/service og kommunikasjon. Han er en inspirerende foredragsholder og er sertifisert DiSC-instruktør.

Ingunn Hegstad

Seniorrådgiver, designer og kreativ prosessleder

[email protected]

+47 930 93 334

Ingunn visualiserer det du står for i intern og ekstern kommunikasjon, og viderefører identiteten i interiør på arbeidsplassen. Hun er rådgiver i universell utforming og leder kreative prosesser. Ingunn er sertifisert i Insights Discovery.

Tone Engberg

Visuell rådgiver og designer

[email protected]

+47 920 24 189

Tone visualiserer og skaper identiteter med kunstnerisk presisjon, og lager tidløse design med detaljer som kan overraske og begeistre. Tone jobber også med foto og visuell fasilitering.

Mona Evenås

Kommunikatør, prosessdesigner, og ansvar for digitalisering

[email protected]

+47 951 51 621

Mona visualiserer og lager innhold til interne og eksterne konsepter på alle flater. Hun forenkler budskap, gjør solid research og kvalitetssikrer leveranser.

Catharina Melhus

Administrativ leder

[email protected]

+47 924 08 567

Catharina holder oversikt over økonomi, står for praktisk tilrettelegging av prosesser og ønsker deg som vår førsteinntrykksansvarlig velkommen på varmeste vis.