Trendspotting og påfyll fra SXSW

For andre år på rad dro Engasjert Byrå til SXSW – verdens største teknologikonferanse i Austin, Texas. Konferansen, som går over tre uker, handler i stor grad om hvordan vi kan bruke teknologi som verktøy i kommunikasjon og hvordan vi kan effektivisere og forenkle alle mulige oppgaver vi står i. På den måten kan vi frigjøre tid til å være mer sammen, både på arbeidsplassen og hjemme. I tillegg løfter foredragsholderne på konferansen viktige trender, som sier noe om hva som møter oss i både privat og offentlig sektor i nær fremtid.

I år bestemte Kolbjørn og Marianne seg for å formidle inntrykk og lærdom gjennom å spille inn 3 Engasjerte podcaster underveis. I Podcastene får du innblikk i noe av det konferansen byr på, samt mulighet til å fordype deg i tema som tech-trends og empati. Her får du både innsikt og inspirasjon!


Podcast 1: Starbuckssjefen, hvem eier ditt DNA og Trevor Noah (Soundcloud)

Kolbjørn og Marianne gir deg essensen fra den første dagen på SXSW i Austin, Texas. Politikk, satire, technotrender, skumle scenarioer, GRIT og en nettside du må sjekke ut.

Du kan også lytte til podden i

iTunes (iOS)


Podcast 2: Big ass fans, nye podcastvenner og empati som konkurransefortrinn (Soundcloud)

Kolbjørn møtte mannen bak Big ass fans (fans, som i vifter), Marianne gikk ut av trygghetssonen og møtte folka bak Pod save America og Serial. Litt om medarbeider skap og introduksjon av ny trend: maskuliniteten er under press. Og i år handler alt om empati – på alle områder.

Du kan også lytte til podden i

iTunes (iOS)


Podcast 3: New smart shades, menneskemater og minidokumentarer (Soundcloud)

Da er en intens uke på SXSW over og vi deler siste dagers påfyll. Vi forteller om hvorfor vi kjøpte oss nye (utrolig) smarte solbriller fra Bose, og etterpå snakket med lead designer, Chuck Freedman (bildet), i samme selskap. Vi har blitt investorer i Hensikt og møtte LaTonya i en kø Kolbjørn helst ikke ville stå i.

Du kan også lytte til podden i

iTunes (iOS)