Vil du leie hybel hos oss?

Engasjert Byrå startet sin virksomhet i 2009 på et møterom uten vinduer. Så flyttet vi på hybel hos en daværende kunde. Etter det fikk vi oss en tre-roms på Solsiden.
Nå har vi en hel etasje i en ærverdig bygård i Ravnkloa. Vi har organisert oss slik at vi har et ledig rom – med egen nøkkel, lyst og luftig med vinduer ut mot Olav Tryggvasons gate. Og for syns skyld – har vi latt det gamle airconditionanlegge få stå – for å minne oss om sjelen som bygget har. Disse kvadratmeterne (ca 25) - kan være husrom for de riktige folka. Da får du/dere tilgang til våre øvrige fasiliteter – og selvsagt engasjerte mennesker. Vi har hjerterom og husrom – og ønsker mennesker som utfyller oss  – og prisen blir vi enige om.

Ta kontakt med husvertinnen marianne.danielsen@engasjertbyra.no  eller ring på 95 07 08 45.

comments powered by Disqus