Vennligheten kommer!

Hei, jeg heter Kolbjørn Nordvik – og jeg vet at vennligheten kommer!

Verdier er blant de sterkeste drivkreftene vi mennesker har i livene våre. De gjør at vi søker positive følelser, tanker og opplevelser. Verdiene er rettesnor og kompassnål som peker på de forholdene vi ønsker å stå for, snakke varmt om og fremheve som noe vi identifiserer oss med.

Alle mennesker har verdier. Bevissthetsnivået varierer i stor grad. Bare gjennom å kjenne etter hva vi mener om rett og galt, det vi står for når det kommer til ekte og falskt, det vi er villig til å kjempe for som den vi ønsker å være – kan vi øke vår bevissthet rundt verdiene våre.

I Engasjert Byrå har vi flere verdier som vi står for. Vi skal være nysgjerrig, raus, lønnsom og modig. Vi vil det, vi vil at alle som møter oss skal merke det, og vi er villig til å jobbe hardt for å etterleve det.

I tillegg har vi alle våre egne verdier. Min viktigste, personlige verdi er vennlighet. Jeg tror at jeg blir bedre – at andre mennesker, ja verden blir bedre – med mer vennlighet i livene våre.
Vennlighet kan ofte bli sett på som litt naivt, søtt og ufarlig. Jeg tenker at vennlighet er kraftfullt, magisk og uunnværlig i samfunnet vårt. Vennlighet er selvutvikling, selvforsvar, verktøy – og det sveiser oss sammen.

“Vennligheten Kommer” er et foredrag, et verdistandpunkt, en metode og et konsept for et enda vennligere samfunn. Det er personlig i sitt utgangspunkt – samtidig som det passer perfekt til å deles.

Spør oss i Engasjert Byrå om hvordan Vennligheten Kommer kan være det riktige budskapet å jobbe med i din organisasjon, bedrift eller forening.

Og glem for all del ikke – vennligheten kommer!

Mvh

Kolbjørn Nordvik
Partner, rådgiver og NLP-coach i Engasjert Byrå

comments powered by Disqus