Tekst

Den gode teksten kan si alt. En tekstforfatter kan bidra med så uendelig mye mer enn selve ordene. Det handler om ideer, innganger, språkdrakt, helhetsuttrykk og prioriteringer. Tekst handler om å gjøre seg forstått på en måte som du ønsker at andre skal oppfatte deg som. Det handler om å bli lagt merke til, forstått – og det handler om påvirkning. Alt fra brosjyretekster, årsberetninger, pay-off, idéutvikling til tekst for web og mye mer.

Engasjert Byrå har en meget erfaren og dyktig tekstforfatter som hjelper mange av kunden våre til å framstå på den måten de aller helst vil. 

Arbeidstilsynet Liker Engasjert Byrå

Arbeidstilsynets kommunikasjonsrådgiver Gro Olsvold uttaler:

Vil takke for et godt samarbeid med årsrapporten, og ikke minst et bra ferdig produkt. Vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra ansatte om flott kombinasjon av layout, foto og tekster.

I samarbeid med en engasjert arbeidsgruppe i Arbeidstilsynet har vi i Engasjert Byrå fått produsert en flott årsrapport for 2010.

Tone har, i samråd med kunden, kommet frem til et varmt og åpent utrykk, der Arbeidstilsynet byr på seg selv i form av mennesker med kompetanse innen ulike felt. Godt samarbeid, samt dedikerte mennesker gjør at sluttproduktet ble fortreffelig.

På dette prosjektet har fotograf Jan Christian Sørlie som vanlig levert foto av høy kvalitet. 

comments powered by Disqus