• Forrige
  • 1
  • Neste

Oransje er det nye svart

En sen høstdag for 1,5 år siden. Sittende med to kjekke karer og min sjef på et nokså trist og sterilt møterom. Spørsmålet ble stilt; kan dere hjelpe oss?

De ønsket nye lokaler. Friskere farger. Bedre arbeidsmiljø. Kulere uttrykk. Klart vi ville hjelpe. Et drømmeprosjekt for undertegnede.

Akkurat der, over lunken kaffe og med to spørsmålstegn på andre siden av bordet begynte hodet å jobbe, tenke og kreere. Vi fikk med oss gamle plantegninger, vi tok masse bilder av lokalene og dro tilbake for å sette i gang med prosjektet, som var et kontorlokale på hele 650 kvm. For kunden vår IWMAC i Fossegrenda. IWMAC er en fin gjeng på bortimot 30 personer som leverer SD-anlegg, overvåking og alarmsystemer for tekniske anlegg.

Hva ønskes av info før et slikt prosjekt?

For det første, hvor mange mennesker skal inn i lokalene, hvem skal sitte med hvem og hvor mange avdelinger skal inn? Hva med stillerom, koserom, møteplass og møterom?

Når ønskeliste fra kunde var klar, ble ny plantegning satt igang fra vår side. Skisser ble presentert, vi forandret, flikket og tilpasset. Romarealet begynte å ta form.

Her var det viktig å få inn mer lys. Åpne opp. Lokalet var langt og smalt, med igjenkledde kontor og en lang gang i midten. I en fargeskala fra lysegrått til ... lysegrått. 

Her måtte det farger til, og mer lys. Og hvordan tilpasser vi de nye profilfargene i interiøret? Hvilken dekor skulle vi bruke? Valget falt raskt på glass. Farget glass. Og større romareal til folket!

 

Iwmac1

 

Godt samarbeid

Det er mye som skal på plass før vegger rives. Og samarbeid mellom oppdragsgiver og utfører er kjempeviktig. Må her få trekke fram superdyktige Remi, prosjektleder for Iwmac og den personen jeg forholdt meg til gjennom hele prosessen. Med utgangspunkt i mine skisser og nye plantegninger ble forskjellige leverandører plukket ut i henhold til vårt ønske og behov. Gulv, vegger, kjøkkenløsning, hva med en barista? Vi spesialdesignet folier til å ha på glassene, noen med skarpe farger, noen med illustrasjoner, noen med firmaets verdier på og noen med foto. Alt i samsvar med interiør og design av lokalet ellers.

 

Iwmac5

Iwmac7 

Iwmac8

 

Fra gråslitt til blåfriskt

I slutten av februar startet rivingen. Mars måned ble brukt på å rive og bygge opp igjen. Lokalene skulle være ferdig oppusset til 28. mars. Med PC’en under armen ruslet arbeidsstokken ned et par etasjer med godt mot og stort håp om et bedre miljø å flytte tilbake til. 

Fredag 4. april ble valgt til en aldri så liten sammenkomst og innvielse av lokalene. Full jubel og høy champagneføring. Og fantastisk god følelse for undertegnede å se det ferdige resultatet. Etter flere uker med sommerfugler i magen, sjekketurer underveis og møter med underleverandører kunne jeg bare konstatere; det ble slik jeg hadde sett det for meg. Og enda litt bedre.

Vi håper og tror det har satt sitt preg på dem som jobber i lokalene til daglig også. At smilene er bredere og arbeidslysten på topp, med oransje inn i alt det grå.Den eneste måten å sjekke om kunden er fornøyd, er å spørre sjefen – så det gjorde vi – og her er svaret vi fikk:

 "Vi er veldig takknemlig og fornøyd med det som Ingunn i Engasjert Byrå har gjort med lokalene våre. Hun har designet våre gamle lokaler til et moderne og fremtidsrettet kontormiljø. De nye lokalene er lyse, smakfulle, nyskapende og engasjerende. Vi ser mer til hverandre nå enn før, og det har ført til økt trivsel og blidere medarbeidere."

Trond-Øystein Bjørnnes, konserndirektør.

Kan det bli bedre?

Ingunn

 

Iwmac9

Iwmac 10

Iwmac 11 

Iwmac 12

Iwmac 13

Iwmac 14

Iwmac 15

Iwmac 16

Iwmac 17

 

comments powered by Disqus

Men hva gjør dere egentlig?

Engasjert Byrå viser seg som en engasjert initiativtaker eller bidragsyter i flere sammenhenger i Trondheimsregionen. Vi fronter det vi mener er gode saker, vi arbeider med gode initiativ og vi kommenterer aktuelle tema. Vi er en synlig aktør – og vi stikker oss frem.

Når jeg møter mennesker, får jeg ofte kommentaren:

-"Ja, Engasjert Byrå har jeg hørt om - men hva GJØR dere egentlig?"

Når vi fronter "Trondheim - Verdens vennligste by" viser vi at vi evner å løfte en viktig sak, utvikle et konsept, skape engasjement som utløser handling, tar i bruk nettverket vårt og formidler budskapet via flere kanaler. Vi løfter saken fordi vi mener den er viktig - og vi bruker vår kompetanse til å formidle budskapet.

Det samme gjelder initiativet Gi bort dagen. Vi er opptatt av samfunnsansvar og ser et behov, vi utvikler et konsept og vi engasjerer givere og mottakere over hele landet. Vi setter samfunnsansvar i system - og skaper en kraft for frivillighet og giverglede.

Vi er 14 mennesker som arbeider i Engasjert Byrå - og de to prosjektene jeg henviser til over bygger på vår frivillighet. Så hva er det vi lever av?

Vi lever av å levere tjenester innen to områder - Visuell og Prosess.

På den visuelle avdelingen jobber vi med identitetsdesign, emballasjedesign og identitet i interiør. Her har vi en rekke gode referanser på prosjekter vi har gjennomført med god effekt. Leder av denne avdelingen er Tone Engberg.

På avdeling for Prosess arbeider vi med verdiprosesser, lederutvikling, mennesker som merkevarebyggere og mennesker i omstilling. Vi utvikler kommunikasjonsplattformer og legger markedsstrategier. I tillegg holder vi foredrag innen ulike temaer og spesielt innen viktigheten av verdier, påfyll av energi og bevisstgjøring av egenmotivasjon. Vi har gode referanser og deler dem gjerne.

Vi bruker ulike metodikk og arbeidsform avhengig av oppgavene - eksempelvis rådgiving, workshops, prosessledelse, coaching, foredrag, kurs, mentoring, analyse, innsikt og intervjuer.

Prosessavdelingen ledes av Marianne Danielsen.

I tillegg har vi kontor i Oslo som ledes av Linn Kathrin Bergset. Her  jobber vi med å videreutvikle nettverket vårt og formidle vår kompetanse til stadig nye kunder.

Så hva gjør vi egentlig? Engasjert Byrå er et endringsbyrå - vi skaper engasjement som utløser handling og resultater for kundene våre. Gi bort dagen og #VennlighetenKommer er gode eksempler på hvordan vi jobber med saker vi brenner for.

Har du lyst til å vite mer - så vil vi gjerne møte deg. Ta bare kontakt!

/Marianne

 

 

comments powered by Disqus

Visualisering av verdier

Engasjert Byrå har sammen med Danica Pensjon utviklet et nytt servicekonsept med fokus på medarbeidere og kunder. Her ser du noen smakebiter på hvordan vi visualiserte konseptet gjennom trykksaker og i kundens lokaler.

Danica Brosjyre (1)

Danica -1 (1)

Danica -2 (1)

Danica -3 (1)

comments powered by Disqus